Train je scheve teen recht!

Bestel het online trainings programma hallux valgus
 • Geen pijn meer in je voeten
 • Makkelijker lopen in mooie schoenen
 • Smallere en vooral sterke voeten
 • De nare scheve teen verdwijnt
 • Die lelijke bobbel wordt minder

Ja, ik bestel nu de basis online training scheve teen

Online trainingsprogramma scheve teen

Je grote teen gaat rechter staan

Door het trainen van je voetspieren zet je die scheve teen rechter.

Weer lekker wandelen

Na een tijdje trainen kan je weer makkelijk lopen!

Schoenen kopen wordt makkelijker

Door te trainen wordt de voet smaller en de teen rechter. Je voeten passen in meer schoenen.

Laat maar zien die voeten

Heb jij ook zo`n hekel aan die lelijke voeten, met zo`n rare teen? Door je voetspieren te trainen worden je voeten weer mooi!

Je houding wordt beter

Heb je last van je rug, schouders of nek? Die klachten kunnen veroorzaakt worden door je scheve teen.

Geen koude voeten meer

Die koude voeten behoren tot het verleden. Sterke voetspieren zorgen voor warme voeten!

Ontdek hoe ook jij je voeten traint en gezond maakt, hoe je scheve teen rechter komt te staan en die vervelende knobbel minder wordt, zonder nare operatie!

Heb jij een grote teen die steeds schever komt te staan? Dan heb je waarschijnlijk een zogenoemde hallux valgus, een scheve teen. Met alle ellende van dien. Je vindt je voeten lelijk, je hebt er last van en misschien kan je nu al niet meer lang wandelen zonder pijn.

Maak jij je zorgen om die scheve teen?

Maak jij je zorgen? Dat jouw grote teen er net zo uit gaat zien als die van je moeder? Dat je straks `s zomers helemaal niet meer je voeten durft te laten zien vanwege die rare knobbel aan de zijkant?

Allemaal ellende

Je schoenen passen niet meer. Die knobbel aan de zijkant van je voet doet steeds meer pijn en alleen als je je schoenen uit trekt, gaat de pijn weg. En het lopen gaat ook al niet meer zo lekker, terwijl je juist zo geniet van lange wandelingen of lekker shoppen.

Advies van je huisarts

En ben jij ook hiervoor naar de huisarts geweest? Wat kreeg je voor advies? Heeft het geholpen? De kans is groot dat „andere schoenen”, “even rustig aan doen” of „zooltjes” niet veel hebben geholpen. Vervelend voor je, want je weet nu al dat het steeds erger gaat worden.

Oplossing!

Maar je kan die scheve teen rechter zetten, zonder dure of nare operaties waarbij je maanden niet kan lopen. De oplossing zit hem in het trainen van je voetspieren. Met onze online voetentraining helpen wij je hierbij. Zodat jij straks toch weer die lekkere lange wandeling kan maken en je niet die rare orthopedische schoenen van je oma aan moet.

Gewoon zelf doen

In plaats van tijdrovende en kostbare bezoeken aan de fysiotherapeut, neem je het heft in eigen handen. En onze online training helpt je hierbij. Wij zien dagelijks mensen met voetklachten. Door studie en ervaring weten wij waardoor de pijn in je voeten ontstaat en wat werkt en wat niet.

Voetspieren trainen

Het probleem zijn de voetspieren. Die zijn in de loop van je leven lui geworden. Wist je dat bij mensen die op blote voeten lopen nauwelijks voetklachten voorkomen? Dat komt omdat je de voetspieren traint als je op blote voeten loopt. Nu kan je natuurlijk hier niet op blote voeten lopen, maar je kan voetspieren wel trainen.

Online trainingsprogramma

Wij hebben met veel zorg het online trainingsprogramma ontwikkeld. Met toegankelijke video`s helpen we jou stap voor stap met de training. Hieronder kan je de training bestellen.

Veel succes met de training!

Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning

Dit krijg je allemaal in onze online training scheve teen:

Geloof ons, samen kunnen wij ècht de problemen met je scheve teen aanpakken! Als je mee doet, krijg jij een uitgebreid op maat gesneden trainingsprogramma en daarbij worden wij jouw eigen fysiotherapeuten. Oefenen in je eigen huis en omgeving met een super goede begeleiding. Makkelijker kunnen we het niet voor je maken.

BEGELEIDING

Misschien denk je nu dat je een stapel filmpjes krijgt. Zo van, hier staan de video`s op internet en ga maar lekker aan de slag. Maar dat is niet zo! Het online trainingsprogramma bestaat uit 12 volledige modules, waarin wij je stap voor stap begeleiden en helpen met de uitvoering van de oefeningen.

OEFENEN

Dagelijks een half uurtje oefenen is meer dan genoeg om de scheve teen rechter te trainen en de voet smaller te maken. Je kan dit zelfs zittend doen, terwijl je tv kijkt! Wat wil je nog meer?
Aan de hand van een aantal gegevens bekijken we eerst de stand van je voeten en de scheve teen. Vervolgens gaan we aan de slag. Het tempo bepaal je zelf en dat geldt ook voor de locatie. Je kan oefenen waar en wanneer je wilt.

JE EIGEN FYSIO

Wij hebben met veel zorg en vanuit onze deskundigheid en ervaring dit online trainingsprogramma samengesteld. We nemen je stap voor stap mee in alle oefeningen.
Zie het als een fysiotherapeut die dagelijks bij je langs komt en je helpt met de oefeningen. Die jou vertelt wat jij moet doen.

Met ons trainingsprogramma zet je jouw scheve teen recht(er) en voorkom je erger, dat weten we zeker!Dit is ons online trainingsprogramma:

voetentraining-scheve-teen
 • 12 modules
 • 50 heldere instructie video`s
 • Screeningsformulieren
 • Trainingschema`s
 • Korte, simpele oefeningen
 • Dagelijks een half uurtje oefenen
 • Op tablet, smartphone en pc
 • Overal beschikbaar
 • Duidelijke uitleg met powerpoints en pdf`s
 • Persoonlijke begeleiding


"Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training voor de hallux valgus echt aanraden." Yvonne van der Helm, Nieuwegein.


“Ik had al jaren last van mijn scheve teen. De oefeningen zijn goed te doen en mijn voeten worden met de dag sterker. Ik ben er super blij mee!” Pauline Pieters, Veenendaal.

En dit betaal je voor de online training scheve teen. Maak direct je keuze. Lekker zelf doen, begeleiding of een workshop erbij? Het kan allemaal.

Online training scheve teen

Basis

€ 139,-
Eenmalig

Volledig online trainingsprogramma

Complete video serie oefeningen

Stap voor stap online begeleiding

3 skype gesprekken van 10 minuten

Toegang tot 3 informatieve webinars

Toegang tot besloten facebook groep

Workshop van 0,5 dag max 15 personenOnline training scheve teen

Basis met begeleiding

€ 199,-

Eenmalig

Volledig online trainingsprogramma

Complete video serie oefeningen

Stap voor stap online begeleiding

3 skype gesprekken van 10 minuten

Toegang tot 3 informatieve webinars

Toegang tot besloten facebook groep

Workshop van 0,5 dag max 15 personenOnline training scheve teen

Basis met begeleiding èn workshop

€ 299,-
Eenmalig

Volledig online trainingsprogramma

Complete video serie oefeningen

Stap voor stap online begeleiding

3 skype gesprekken van 10 minuten

Toegang tot 3 informatieve webinars

Toegang tot besloten facebook groep

Workshop van 0,5 dag max 15 personen


Let op. Voor de oefeningen heb je trainingsmaterialen nodig. Die kun je via het online trainingsprogramma bestellen. Hou rekening met € 43,90 aan kosten voor het pakket en de verzending.